Vállalati értékeink

Vállalati értékeink, stratégiánk és céljaink

Az Értékteremtés fő alapelvünk

Sikeres működésünket vállalati értékeinkre alapozzuk. Hiszünk bennük és hisszük, hogy bennük rejlik sikerességünk. Az értékeink különböztetnek meg versenytársainktól, amelyek segítségével bármit elérhetünk. Alapértékeinket minden körülmények között tiszteletben tartjuk.

Alapértékeink, amelyek alapján dolgozunk

Ügyfélközpontúság

Minden szempontból ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva döntünk cselekedeteinkről. Kiváló minőségű szolgáltatásainkkal szolgáljuk ügyfeleinket és minden nap azért dolgozunk, hogy elégedettek legyenek. Odafigyelünk igényeikre és azonnal cselekszünk.

Elkötelezettség a fejlődés iránt

Elismerjük munkatársaink kreativitását és értékeljük a folyamatos fejlődést. Nyitottak vagyunk az új iránt, ezáltal minden lehetőséget megragadunk, hogy mi legyünk a legjobbak.

Tökéletesség

Nélkülözhetetlen és elérhetetlen, de hiszünk abban, hogy az általunk kínált szolgáltatásoknak tökéletesnek kell lenniük. Minden nap a tökéletességre törekszünk és minden tőlünk telhetőt megteszünk ennek elérésének érdekében, hiszen mi akarunk lenni a legjobbak.

Célkitűzések

Hiszünk benne, hogy minden lehetséges, hogy kemény és tisztességes munkával bármit képesek vagyunk elérni, ezért magas célokat tűzünk ki.

Visszajelzések

Céljaink elérését visszajelzéseinkkel segítjük. Őszinte, egyenes és konstruktív visszajelzéseket várunk és adunk. A politikában nem hiszünk. Pozitív visszajelzéseinkkel motiváljuk egymást.

Munkatársaink

Tudjuk, hogy munkatársainkban rejlik sikerességünk, ezért hiszünk fontosságukban, megbecsüljük és tiszteljük őket. Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezzék magukat nálunk. Lehetőséget biztosítunk azok számára, akik ösztönzést éreznek magukban a személyes fejlődésre, ezáltal megteremtjük az előrelépés lehetőségeit, hogy saját maguk döntsék el mennyit és mit szeretnének elérni cégünknél, és hogy mennyi felelősséget szeretnének vállalni.

Megbízhatóság

Azt tesszük, amit mondunk. Megbízhatóak és becsületesek vagyunk. Pozitívan gondolkodunk és segítjük egymást. Tulajdonosi szemlélettel bírunk. Hiszünk a tisztességes piaci versenyben. Együttműködésre és kölcsönös támogatásra törekszünk mindazokkal, akik szintúgy hisznek benne és ezt cselekedeteikkel is bizonyítják.

Profit

A profit nélkülözhetetlen, hogy fenntartsuk vállalkozásunkat. Nem pusztán cél, hanem eszköz, hogy megvalósítsuk elképzeléseinket.

 

 Stratégiánk, amely által elérjük és megvalósítjuk céljainkat

A takarítási piacon, kimondottan a társasház takarítási és teljes körű gondnoki feladatok ellátására specializálódtunk. Arra törekszünk, hogy a piaci viszonyokhoz képest kimagasló minőségű, színvonalú és ár- érték arányú szolgáltatást nyújtsunk nap, mint nap, ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva és a törvényi előírások betartása mellett. Hiszünk a tisztességes piaci versenyben. Arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és keményen dolgozunk minden nap, hogy mi legyünk a legjobbak.

Céljaink, melyeket vállalati értékeink és stratégiánk segítségével kívánunk elérni

Célunk, betölteni a társasház takarítási piacon azt a jelenleg tapasztalható űrt, amelyet az Olcsón Takarítás „filozófiánk” takar. A folyamatos fejlődésünk fenntartásával, vállalati értékeink és a meghatározó jellemzőnk a „Minőség, kedvező áron” üzletpolitikánk segítségével szeretnénk, ha az ezt tükröző Olcsón Takarítás név egyfajta márkaként ivódna be a köztudatba elsőként a budapesti, majd a magyarországi takarítási piac szereplőit megelőzve a társasház takarítási szegmensében. 2018 év végére meghatározó szerep betöltése Budapesten, és megbízás ellátása több vidéki városban, 100 társasházi ügyfél ellátása takarítási vagy teljes körű gondnoki szolgáltatásunkkal, mindez egyetlen meglévő ügyfelünk- a saját hibánkból kifolyólag történő- elvesztése nélkül.